Ciasto Czekoladowe Migdałowe
Migdałowe ciasto czekoladowe może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 350 kalorii, 5G białka, oraz 18g tłuszczu. Na 84 centy za porcję, ten przepis okładki 6% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką śmietankę o Smaku Amaretto, jajka, olej canolan i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto migdałowe z ciemnej czekolady z czekoladowym serem migdałowym Fr, Ciasto czekoladowe z nadzieniem kokosowym-tort migdałowy Joy! # BundtaMonth, oraz Reine de Saba (ciasto czekoladowo-migdałowe) z polewą czekoladowo-maślaną podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połączyć ciasto, pudding, wodę, olej, jajka i ekstrakt; ubić do połączenia. Wymieszać w 2 filiżankach chipsów czekoladowych.
Wlać do nasmarowanego i posypanego mąką 10-in. patelnia z rurką karbowaną.
Piec w temperaturze 350° przez 65-70 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjmowaniem z patelni do stojaka drucianego, aby całkowicie ostygnąć.
W małym rondlu połączyć śmietankę i pozostałe kawałki czekolady. Gotować na małym ogniu, aż wióry się stopią; mieszać, aż będą gładkie. Schłodzić przez 45 minut.