Ciasto Czekoladowe Migdałowe

Ciasto Czekoladowe Migdałowe
Migdałowe ciasto czekoladowe może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 350 kalorii, 5G białka, oraz 18g tłuszczu. Na 84 centy za porcję, ten przepis okładki 6% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką śmietankę o Smaku Amaretto, jajka, olej canolan i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto migdałowe z ciemnej czekolady z czekoladowym serem migdałowym Fr, Ciasto czekoladowe z nadzieniem kokosowym-tort migdałowy Joy! # BundtaMonth, oraz Reine de Saba (ciasto czekoladowo-migdałowe) z polewą czekoladowo-maślaną podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połączyć ciasto, pudding, wodę, olej, jajka i ekstrakt; ubić do połączenia. Wymieszać w 2 filiżankach chipsów czekoladowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
(Keebler)(Keebler)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wlać do nasmarowanego i posypanego mąką 10-in. patelnia z rurką karbowaną.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Piec w temperaturze 350° przez 65-70 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjmowaniem z patelni do stojaka drucianego, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
W małym rondlu połączyć śmietankę i pozostałe kawałki czekolady. Gotować na małym ogniu, aż wióry się stopią; mieszać, aż będą gładkie. Schłodzić przez 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
śmietanka Do Kawyśmietanka Do Kawy
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Mżawka na torcie.
6
Udekoruj migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn