Ciasto Czekoladowe I

Ciasto Czekoladowe I
Ciasto czekoladowe może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 19 i kosztuje 29 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 335 kalorii. Jeśli masz sody oczyszczonej, skrócenie, sól, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 12%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Mama ' s Retro Chocolate Sheet Cake (aka Texas Sheet Cake), Ciasto Czekoladowe, oraz Najlepsze Ciasto Czekoladowe. Ever dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka 10x15 cala jellyroll patelni. W dużej misce przesiać mąkę, cukier, sodę oczyszczoną, cynamon i sól. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
CynamonCynamon
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W rondlu połączyć 1/2 szklanki margaryny, skrócenie, 1/4 szklanki kakao i wody. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
MargarynaMargaryna
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Wlać płynną mieszaninę na mąkę, mieszaninę cukru; dobrze wymieszać. Zmiksować w jajkach i maślance.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
4
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
6
Niech ciasto ostygnie 10 minut, a następnie mróz, gdy jeszcze ciepłe.
7
Aby lukier: w rondlu połączyć 1/2 szklanki margaryny, mleka i 1/4 szklanki kakao. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MargarynaMargaryna
LukierLukier
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Zdjąć z ognia i wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
9
Wymieszać z cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
10
Zalać ciepłym ciastem
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje19
Ocena Zdrowia1
Magazyn