Ciasto czekoladowe może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 19 i kosztuje 29 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 335 kalorii. Jeśli masz sody oczyszczonej, skrócenie, sól, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 12%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Mama ' s Retro Chocolate Sheet Cake (aka Texas Sheet Cake), Ciasto Czekoladowe, oraz Najlepsze Ciasto Czekoladowe. Ever dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka 10x15 cala jellyroll patelni. W dużej misce przesiać mąkę, cukier, sodę oczyszczoną, cynamon i sól. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Cynamon
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
Piekarnik
Patelnia
2
W rondlu połączyć 1/2 szklanki margaryny, skrócenie, 1/4 szklanki kakao i wody. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie
Margaryna
Kakao W Proszku
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Wlać płynną mieszaninę na mąkę, mieszaninę cukru; dobrze wymieszać. Zmiksować w jajkach i maślance.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maślanka
Mąka Uniwersalna
Cukier
Jajko
4
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Piekarnik
6
Niech ciasto ostygnie 10 minut, a następnie mróz, gdy jeszcze ciepłe.
7
Aby lukier: w rondlu połączyć 1/2 szklanki margaryny, mleka i 1/4 szklanki kakao. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 1 minutę.