Zielone jajka i szynka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj zielonych jajek i szynki. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 190 kalorii. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać bazylii, ząbki czosnku, pomidory śliwkowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką, Wiosenne zielone warzywa i całe jajka na miękko jajka, Vanill, oraz Zielone jajka i szynka.
Instrukcje
Ułóż kromki chleba w jednej warstwie na blasze do pieczenia. Broil 2 minut lub do topy są tosty.
Wyjąć z piekarnika. Obróć plastry; odstawić na blasze do pieczenia.
Połącz substytut jajka, bazylia, mleko, sól, pieprz i jajko, mieszając trzepaczką.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj czosnek i pancetta; smażyć 3 minuty lub aż pancetta zacznie chrupać.
Dodaj mieszaninę jaj na patelnię; gotować 2 minuty lub tylko do zestawu, delikatnie mieszając.
Masę jajeczną równomiernie podzielić na kromki chleba. Wierzch mieszaniny jaj z pomidorami i posypać serem. Broil 2 minuty lub aż ser topi się i zaczyna brązowieć.