Ciasto Czekoladowe Crunch
Ciasto czekoladowe Crunch wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 377 kalorii. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jeśli masz mleko, czekoladowe ciasteczka kanapkowe, półsłodkie chipsy czekoladowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 23%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, Ciasto Czekoladowe Z Ciasteczkami, oraz KK ' S Chocolate Chip Cookie Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać budyń z mlekiem. Pozostawić do Ustawienia 5 minut, a następnie złożyć ubitą polewą. Delikatnie wymieszać 1 filiżankę zmiażdżonych ciasteczek i chipsów czekoladowych. Łyżka do skórki.
Posypać pozostałymi zmiażdżonymi ciasteczkami.
Zamrozić na noc, aby uzyskać najlepsze wyniki.
Wyjąć ciasto z zamrażarki 15 minut przed podaniem.