Ciasto Czekoladowe Bunny Butt
Chocolate Bunny Butt Cake to bezmleczne deser. Jedna porcja zawiera 368 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 15. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać Devil ' s Food ciasto mix, kokos, prawoślazu, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Bunny Butt Cake, Bunny Butt Cupcakes, oraz Tort Czekoladowy Króliczek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 163°. smarować 1 1/2-quart żaroodporną miskę (8 cali na górze) ze skróceniem; płaszcz z mąką (nie używać sprayu do gotowania). Lekko posmaruj 3 kubki muffin w patelni Muffin o regularnym rozmiarze.
Zrobić ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na polu.
Wlać ciasto ciasto w 3 kubki muffin, wypełniając dwie trzecie pełne.
Wlać pozostałe ciasto do 1 1/2-quart miski.
Piec babeczki 17 do 21 minut, miska 47 do 53 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty. Fajne 10 minut.
Wyjmij ciastka z kubków na muffinki i miski; umieść zaokrąglone boki na stojakach chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny. W razie potrzeby odetnij zaokrąglone wierzchołki ciast.
Łyżka wszystko, ale 2 łyżki lukier do dużej miski.
Dodaj czerwony kolor żywności do miski, aby pożądany różowy kolor.
Umieść ciasto Miski na tacy wyciąć stronę w dół; rozłóż 1/3 szklanki lukier nad ciastem. Użyj lukru, aby przylgnąć babeczki do miski ciasta na stopy i ogon królika. W razie potrzeby użyj wykałaczek.
Umieścić połówki prawoślazu, ściąć boki w dół, na szczycie 2 babeczki, aby pięty stóp.
Rozłóż cienką warstwę lukru na boku i wierzchu ciasta do uszczelnienia w okruchach. Zamrożenie ciasto 30 do 45 minut, aby ustawić lukier.
Rozłóż pozostały lukier na torcie, używając reserved 2 łyżek białego lukru, aby zamrozić ogon królika.
Posypać kokosem; nacisnąć delikatnie, aby przylegać. Otocz króliczka kruszonymi czekoladowymi ciasteczkami. Użyj wałka do ciasta, aby nacisnąć cukierki truskawkowe na 2 duże prostokąty.
Wytnij 2 duże owale i 6 małych kółek z cukierków. Naciśnij na dno króliczych nóżek, używając lukru w razie potrzeby.
Zwinąć owocową przekąskę, aby uzyskać kształty marchwi.
Pokrój zielone kwaśne cukierki na pół w poprzek; naciśnij na duży koniec każdej marchewki, aby warzywa na marchewce.
Wytnij uszy z papieru budowlanego; końce owijania, które zostaną włożone do ciasta z plastikową folią spożywczą. Włóż do ciasta.
Przed podaniem wyjąć uszy, folię i wykałaczki. Przechowywać luźno przykryte.