Ciasto Budyniowo-Czekoladowe Wiśniowe
Ciasto wiśniowo-czekoladowe Budyniowe to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 18 porcjami. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 164 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Świetnie sprawdza się jako deser. Udaj się do sklepu i odebrać mix, woda, brązowy cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Z łyżeczką wynik 10%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Ciasto Czekoladowo-Wiśniowe Budyniowe, Ciasto Czekoladowo-Wiśniowe Budyniowe, oraz Ciasto Budyniowo-Czekoladowe Wiśniowe.
Instrukcje
Piekarnik nagrzać do 350º.
Wymieszaj brązowy cukier, 1/3 szklanki kakao i gorącą wodę w prostokątnej patelni o wymiarach 13x9x2 cale, aż cukier się rozpuści.
Wymieszać Bisquick mix, cukier granulowany, 1/4 szklanki kakao, olej, ekstrakt migdałowy i jaja w dużej misce do wymieszania. Wymieszać z nadzieniem ciasto. Łyżka ciasto na mieszaninę kakao na patelni.
Piec 35 do 45 minut lub do góry sprężyny powrotem po dotknięciu lekko.
Podawać na ciepło z lodami.