Ciasto Budyniowe Wiśniowe W Czekoladzie
Przepis na ciasto Budyniowe wiśniowe w czekoladzie można zrobić w około 2 godziny i 20 minut. Ten przepis daje 8 porcji z 265 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Za 68 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Przynosi ci smak domu. Sprawdza się jako bardzo niedrogi deser. Jeśli masz pod ręką wiśnie, wodę, chipsy do pieczenia słodko-gorzkiej czekolady kakaowej i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Ciasto Wiśniowe W Czekoladzie, Pudding Wiśniowy w czekoladzie-fait Pie lub Parfait, oraz Ciasto Budyniowe Czekoladowo-Wiśniowe.
Instrukcje
W dużej misce ubij śmietanę, olej, masło i wanilię, aż się połączą.
Połącz mąkę, cukry, kakao, proszek do pieczenia, cynamon i sól.
Dodaj do mieszanki śmietany tylko do połączenia. Dodaj wiśnie i frytki.
Wlać do 3-qt. Wolnowar pokryty sprayem do gotowania.
W małej misce połącz brązowy cukier i kakao. Mieszaj w gorącej wodzie, aż się zmiksuje.
Zalej ciasto (nie mieszaj). Przykryj i gotuj na wysokim poziomie przez 2 do 2-1/2 godzin lub do zastygnięcia.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Ciasto budyniowe naprawdę dobrze komponuje się z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować Taittinger Brut La Francaise (Magnum). Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 160 dolarów za butelkę.
Taittinger Brut La Francaise (Magnum)
Ten szampan jest mieszanką około 30 winnic Chardonnay i Pinot Noir, odpowiednio 40% i 60% całości, z kilku zbiorów doskonale dojrzałych winogron.