Ciasto brzoskwiniowe damskie
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 674 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.06 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz aromat migdałowy, spryskaj ciepłą wodą, brzoskwiniami i kilkoma innymi rzeczami, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Pani i synowie placek brzoskwiniowy, Ciasto Brzoskwiniowe, oraz Ciasto Brzoskwiniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Aby ciastka, wymieszać bisquick, cukier, mleko, masło i aromat migdałowy w średniej wielkości misce i wlać do 12 dobrze nasmarowanych puszek muffin.
Piec przez 15 do 20 minut, aż gotowe i wyjąć z piekarnika. Ostudzić przez 5 minut i wyskoczyć z patelni.
Brzoskwinie obrać, osuszyć i pokroić w plasterki. Natychmiast posypać świeżymi owocami, aby brzoskwinie nie ściemniały.
Dodać odrobinę ciepłej wody do brzoskwiń, aby zwilżyć. Wymieszać cukier z brzoskwiniami, przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
W dużej misce lub mikserze połącz ciężką śmietanę z cukrem i ubijaj, aż zaczną tworzyć się szczyty.
Aby podawać, biszkopt podzielić na 1/2 i umieścić dno 1/2 na talerzu. Na wierzch polać 1 gałką lodów waniliowych, polać świeżymi brzoskwiniami i syropem, a górną połowę biszkoptu ułożyć na lodach i owocach. Kadzi więcej świeżych brzoskwiń na wierzchu i zakończyć z odrobiną bitej śmietany.