Ciasto biszkoptowe Royal Chocolate McVitie
Royal Chocolate McVitie ' s Biscuit Cake może być tylko deser, którego szukasz. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 580 kalorii. Ten przepis służy 12. 387 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz masło, herbatniki McVitie ' s digestive, złoty syrop i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasto biszkoptowe McVitie, Royal Chocolate Biscuit Cake, oraz Ciasto Czekoladowo-Biszkoptowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia 10 calowy springform patelni z pergaminem. Na dwa zmęczone ciasto, line one 4,5-calowy springform pan i jeden 6-calowy springform pan z pergaminem.
Z grubsza posiekać czekoladę na małe kawałki. Odstawić. Herbatniki podzielić na 1/2 cala kawałki i umieścić w dużej misce. Odstawić.
W podwójnym kotle połącz złoty syrop i masło.
Podgrzewać na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż masło się rozpuści.
Dodaj czekoladę i gotuj, często mieszając, aż czekolada całkowicie się rozpuści.
Roztopioną mieszankę czekolady zalać herbatnikami. Mieszaj, aż wszystkie ciastka zostaną pokryte i czekolada będzie równomiernie rozłożona.
Wlać mieszaninę ciasta do springform patelni lub patelni. Gładkie szpatułką.
Niech ciasto ustawić w lodówce, aż czekolada będzie twardy i błyszczący, co najmniej cztery godziny.