Ciasto Arbuzowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj ciasto Arbuzowe. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 510 kalorii, 4G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, masło, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 117 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Ciasto Arbuzowe, Ciasto Arbuzowe, oraz Ciasto Arbuzowe.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. dno smaru i mąki oraz boki dwóch 8 lub 9-calowych patelni do pieczenia.
Na ciasto: mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać; odstawić. Masło śmietankowe w dużej misce z mikserem elektrycznym przez około dwie minuty na średniej prędkości.
Dodać cukier i nadal mieszać, aż będzie lekki i puszysty, kolejne 2 do 3 minut.
Dodać żółtka, po jednym na raz, mieszając, aby upewnić się, że każde z nich jest włączone przed dodaniem następnego.
Zmniejsz prędkość miksera do niskiej i dodaj suche składniki na przemian z kwaśną śmietaną, w 2 do 3 dodatków każdy, upewniając się, że każdy dodatek jest w pełni wymieszany przed dodaniem następnego. Zeskrobać po bokach miski gumową szpatułką z każdym dodatkiem.
W osobnej misce, z czystymi ubijakami, ubij białka do miękkich szczytów. Delikatnie złóż ubite białka do ciasta gumową szpatułką.
Dodaj kilka kropli czerwonego barwnika spożywczego, mieszając delikatnie, aż ciasto będzie miało głęboki różowy odcień. Fold W Mini chocolate chips.
Wlać ciasto do przygotowanych patelni i wygładzić gumową szpatułką.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wierzch ciasta będzie złoty kolor i wykałaczka lub tester ciasta włożony do środka wyjdzie czysty, 40 do 50 minut.
Niech ciasta ostygną w patelniach przez 5 minut, a następnie włącz do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć. Jeśli to konieczne, użyj ząbkowanego noża do cięcia ciast, aby je wyrównać.
Na lukier: w misce miksera stojaka wyposażonego w mocowanie łopatek, masło śmietankowe do bardzo gładkiej, około 3 minut na dużej prędkości. Zmniejsz prędkość do niskiej i dodaj około 3 szklanki cukru cukierniczego. Kontynuuj bicie na niskiej prędkości, aż do włączenia.
Zatrzymaj, aby zeskrobać boki miski.
Dodawać pozostały cukier cukierniczy, kawałek po kawałku, aż do uzyskania pożądanej konsystencji. Jeśli lukier robi się zbyt gęsty, wymieszać trochę mleka lub śmietany, aby go rozrzedzić.
Podziel lukier na dwie miski: 2/3 lukru w jednej misce i 1/3 w drugiej. Odcień 2/3 lukier głęboki róż, aby dopasować kolor ciasta tak ściśle, jak to możliwe; odcień resztę lukier zielony.
Boki ciasta zamrozić zielonym lukrem. Po matowe, umieścić ciasta w lodówce tak, że lukier można ustawić na kilka minut przed przystąpieniem do mróz wierzchołki ciasta z różowym lukrem. Dot wierzchołki matowe ciasta z mini czekoladowe chipsy przypominają nasiona arbuza.