Ciasto Arbuzowe

Ciasto Arbuzowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj ciasto Arbuzowe. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 510 kalorii, 4G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, masło, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 117 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Ciasto Arbuzowe, Ciasto Arbuzowe, oraz Ciasto Arbuzowe.

Instrukcje

1
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. dno smaru i mąki oraz boki dwóch 8 lub 9-calowych patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Na ciasto: mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać; odstawić. Masło śmietankowe w dużej misce z mikserem elektrycznym przez około dwie minuty na średniej prędkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać cukier i nadal mieszać, aż będzie lekki i puszysty, kolejne 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
4
Dodać żółtka, po jednym na raz, mieszając, aby upewnić się, że każde z nich jest włączone przed dodaniem następnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
5
Zmniejsz prędkość miksera do niskiej i dodaj suche składniki na przemian z kwaśną śmietaną, w 2 do 3 dodatków każdy, upewniając się, że każdy dodatek jest w pełni wymieszany przed dodaniem następnego. Zeskrobać po bokach miski gumową szpatułką z każdym dodatkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
W osobnej misce, z czystymi ubijakami, ubij białka do miękkich szczytów. Delikatnie złóż ubite białka do ciasta gumową szpatułką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Dodaj kilka kropli czerwonego barwnika spożywczego, mieszając delikatnie, aż ciasto będzie miało głęboki różowy odcień. Fold W Mini chocolate chips.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mini Chocolate ChipsMini Chocolate Chips
Czerwony Kolor żywnościCzerwony Kolor żywności
8
Wlać ciasto do przygotowanych patelni i wygładzić gumową szpatułką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
9
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wierzch ciasta będzie złoty kolor i wykałaczka lub tester ciasta włożony do środka wyjdzie czysty, 40 do 50 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
10
Niech ciasta ostygną w patelniach przez 5 minut, a następnie włącz do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć. Jeśli to konieczne, użyj ząbkowanego noża do cięcia ciast, aby je wyrównać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
11
Na lukier: w misce miksera stojaka wyposażonego w mocowanie łopatek, masło śmietankowe do bardzo gładkiej, około 3 minut na dużej prędkości. Zmniejsz prędkość do niskiej i dodaj około 3 szklanki cukru cukierniczego. Kontynuuj bicie na niskiej prędkości, aż do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
12
Zatrzymaj, aby zeskrobać boki miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
13
Dodaj wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
14
Dodawać pozostały cukier cukierniczy, kawałek po kawałku, aż do uzyskania pożądanej konsystencji. Jeśli lukier robi się zbyt gęsty, wymieszać trochę mleka lub śmietany, aby go rozrzedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
15
Podziel lukier na dwie miski: 2/3 lukru w jednej misce i 1/3 w drugiej. Odcień 2/3 lukier głęboki róż, aby dopasować kolor ciasta tak ściśle, jak to możliwe; odcień resztę lukier zielony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
16
Boki ciasta zamrozić zielonym lukrem. Po matowe, umieścić ciasta w lodówce tak, że lukier można ustawić na kilka minut przed przystąpieniem do mróz wierzchołki ciasta z różowym lukrem. Dot wierzchołki matowe ciasta z mini czekoladowe chipsy przypominają nasiona arbuza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mini Chocolate ChipsMini Chocolate Chips
ArbuzArbuz
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn