Ciasto Żurawinowe Z Szyfonem
Cranberry Chiffon Pie może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 426 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka cukru, ciężka śmietana ubijająca, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Malinowy placek Szyfonowy II, Pumpkin Chiffon Pie, oraz Czekoladowe Ciasto Szyfonowe.
Instrukcje
W misce, połączyć mąkę i cukier.
Pokroić w maśle, aż będzie kruchy. Wymieszać z orzechami włoskimi. Naciśnij na dole iw górę boki nasmarowane 10-in. talerz ciasta.
Piec w temperaturze 375° przez 14-16 minut lub aż zestaw i krawędzie są lekko rumiane. schłodzić na stojaku z drutu.
Do napełniania, w misce, rozpuścić żelatynę w wodzie. Wymieszać z sosem żurawinowym, sokiem żurawinowym i skórką pomarańczową. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż lekko zgęstnieje, o 1 godzinę. Złóż bitą śmietanę. wlać do skorupy. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 3 godziny.