Ciastka krabowe z rukolą Vinaigrette

Ciastka krabowe z rukolą Vinaigrette
Need a dairy free i pescatarian hor d ' oeuvre? Ciasto krabowe z rukolą vinaigrette może być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.76 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 166 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz grudki krabów, przyprawy do owoców morza, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, który nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Sałatka z kraba, jabłka i rukoli z winegretem orzechowym, Sałatka z kraba, jabłka i rukoli z winegretem orzechowym, oraz Ciastka krabowe na mieszanej zieleni z orzechowym winegretem.

Instrukcje

1
Umieść chleb w robocie kuchennym i pulsuj 6 razy lub aż Gruba bułka tarta zmierzy około 1 1/2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruba Bułka TartaGruba Bułka Tarta
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Wymieszać razem mięso krabowe i kolejne 7 składników. Kształt mieszaniny na 10 (2-uncja) paszteciki; pogłębiać w bułce tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
CrabmeatCrabmeat
3
Umieścić paszteciki na blasze do pieczenia, przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Gotuj ciasta krabowe, partiami, w gorącym oleju na średniej patelni na średnim ogniu 3 do 4 minut z każdej strony lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Podawać z winegretem rukoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
Rukiew WodnaRukiew Wodna

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Winnica Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay z oceną 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Winnica Rancho Santa Rosa została pierwotnie pomyślana jako pojedyncze mikro-winnice podzielone na 59 unikalnych bloków w oparciu o glebę, ekspozycję, wysokość, klasę, podkładkę i klon. Rancho Santa Rosa produkuje niezwykle bogate i jedwabiste wina.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn