Ciastka krabowe z ogórkowym smakiem
Ciastka krabowe z ogórkiem może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 18. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 97 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz oliwę z oliwek, włoską bułkę tartą, musztardę dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 22%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Ciastka krabowe Benedykt z awokado, Ciasta krabowe z grillowaną kukurydzą, oraz Ciasta krabowe ze słodką kukurydzą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz jajko i kolejne 7 składników w dużej misce. Złożyć w krabmeat. Uformuj mieszankę w 18 (1 1/2 cala) ciastek.
Podgrzać 1 łyżka masła i 1 łyżka oliwy z oliwek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Podsmażyć połowę pasztecików 1 do 2 minut z każdej strony, aż złoty kolor będzie brązowy. Powtórzyć z pozostałym masłem, olejem i pasztecikami.
Podawać z ogórkowym smakiem.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay wino z 5 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau