Ciasteczka Jumbo śniadanie może być tylko poranny posiłek szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 312 kalorii. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka sody oczyszczonej, masło, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 31%. Spróbuj Ciasteczka Jumbo, Ciasteczka Jumbo Sixlets, oraz Ciasteczka Jumbo Brownie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Połączyć mąkę, sodę oczyszczoną i sól; wymieszać z cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze Cukierniczym
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Wymieszać z owsem i rodzynkami, a następnie dokładnie wymieszać z płatkami. Upuść 1/2 cupfuls ciasta na nieprzetworzonych arkuszy cookie, odstępy cookies około 4 cali od siebie. Spłaszczyć ciasteczka do 1 cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Filiżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Piec przez 12 minut w nagrzanym piekarniku, aż ciasteczka będą lekko rumiane na brzegach.
Pozostaw na arkuszach ciastek na 5 minut przed wyjęciem do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć. Przechowywać w temperaturze pokojowej. Lubię wkładać każde ciastko do torby na kanapki, dzięki czemu łatwo je chwycić w drodze do drzwi.