Grillowane krewetki z salsą Mango, limonką i rzodkiewką
Grillowane krewetki z Mango, limonką i salsą z rzodkiewki mogą być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 224 kalorie, 3G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. Jeśli masz oliwę z oliwek, liście kolendry, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowane Tacos Z Indyka + Salsa Z Rzodkiewki Mango, Krewetkowe Miękkie Taco Z Salsą Limonkową Mango, oraz Grillowany kurczak i Salsa Limonkowa z mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W dużej misce, wrzucić krewetki z oliwą z oliwek, sok z cytryny, sól i pieprz.
Niech marynować przez około pół godziny podczas podgrzewania grilla. Grilluj krewetki z każdej strony, aż staną się różowe, około 5 minut w zależności od rozmiaru.
Usunąć skórkę i rdzeń z limonek i przeciąć między membranami, aby usunąć segmenty.
Włóż te "supremes" do miski i wyciśnij sok z membran.
Dodać pozostałe składniki i wymieszać; doprawić solą i pieprzem.
Ciepłe grillowane krewetki ułożyć na półmisku i polać salsą.