Ciasteczka z opiekaną Ancho
Przepis Brownies z tosty Ancho może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 45 minut. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 9 porcji z 496 kalorii, 6G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Mieszanka mąki uniwersalnej, bardzo skąpe sól łyżeczka, masło, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ancho Chile Brownies, Ancho Chile - Cynamonowe Ciasteczka, oraz Ancho Brownies * Post Gościnny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 8 calowy metalowy patelni z folią i smarem dno patelni tylko.Roztopić masło w misce do miksowania w kuchence mikrofalowej.
Dodać posiekaną czekoladę i mieszać aż do całkowitego rozpuszczenia. Jeśli nie całkowicie topi się, kuchenka mikrofalowa przez kolejne 30 sekund i wymieszać. Zmielony proszek ancho wymieszać z roztopioną mieszaniną czekolady i masła.
Ubij sól i cukier, a następnie ubite jajka i wanilię.
Dodaj mąkę i mieszaj, aż będzie prawie wymieszana, następnie dodaj orzechy pekan i mieszaj, aż mąka zniknie.
Wlać na patelnię. Te ciasteczka są dość grube, więc będziesz miał dużo ciasta.
Pieczemy ciasteczka na środkowej półce przez około 40 minut. W 35 minut, test z wykałaczką. Twoje ciasteczka powinny mieć bardzo wilgotne okruchy. I niech mój piec przez pełne 40 minut, a następnie schłodzone w kąpieli lodowej.Kiedy całkowicie ostygnie, wyciągamy z patelni i kroimy na 9 dużych ciastek (lub 6).