Ciasteczka z masłem orzechowym i galaretką
Ciasteczka z masłem orzechowym i galaretką to bezmleczne przepis z 24 porcjami. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 97 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka proszku do pieczenia, soli, winogron i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasteczka z masłem orzechowym i galaretką, Ciasteczka Z Masłem Orzechowym I Galaretką, oraz Ciasteczka z masłem orzechowym i galaretką.
Instrukcje
Pokonać pierwsze 4 składniki na średniej prędkości miksera, aż dobrze wymieszane.
Dodać jajko; dobrze ubić. Beat in vanilla. Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę połączyć z 4 składnikami (mąka przez sól), dobrze mieszając trzepaczką.
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny cukru; dobrze ubić. Przykryć; zamrozić 30 minut lub do momentu, aż będzie jędrny.
Uformuj ciasto na 24 kulki; zwiń w granulowanym cukrze.
Umieść 1 cal od siebie na blachach do pieczenia pokrytych sprayem do gotowania. Naciśnij kciuk na środku każdego pliku cookie, pozostawiając wcięcie. Łyżka około 1/2 łyżeczki galaretki do środka każdego ciastka.
Piec w 375 przez 12 minut lub do lekko rumiane. Schłodzić 2 minuty na patelniach.
Wyjąć z patelni i całkowicie schłodzić na stojakach z drutu.