Ciasteczka Z Dyni Pomarańczowej Żurawiny
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 102 kalorie. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 221 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka soli, wanilii, dyni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Przyprawione Ciasteczka Z Dyni, Pomarańczy I Żurawiny, Muffinki Z Dyni Żurawinowo-Pomarańczowe, oraz Chleb Dyniowy Pomarańczowy Żurawinowy.
Instrukcje
Wyreguluj stojaki piekarnika do pozycji dolnej i Środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. Wyłóż dwie blachy do pieczenia z pergaminem. W średniej misce wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia, gałkę muszkatołową, cynamon i sól; odstawić.
W dużej misce, śmietana razem masło, jasnobrązowy cukier, i cukier z mikserem elektrycznym, aż lekkie i puszyste, o 3 protokół. Beat in egg. Ubić wanilią i skórką pomarańczową, a następnie puree z dyni.
Dodaj suche składniki do miski i beat aż tylko połączone. Użyj gumowej szpatułki, aby złożyć żurawinę.
Upuść ciasto przez zaokrągloną łyżkę stołową na przygotowane arkusze ciastek.
Piec na złoty kolor na brzegach i suszyć na wierzchu, około 18 protokół.
Ostudzić 5 minut na arkuszach, a następnie przenieść do stojaka z drutu, aby zakończyć chłodzenie.