Ciasteczka Toffi Saltine

Ciasteczka Toffi Saltine
Ciasteczka Saltine toffi mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 5538 kalorii, 42g białka, oraz 386g tłuszczu. Ten przepis służy 1. Na 8,25 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 61% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka półsłodkich chipsów czekoladowych, krakersy saltine, pekan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ciasteczka Toffi Saltine, Ciasteczka Toffi Saltine, oraz Ciasteczka Saltine Toffee A. K. A. Christmas Crack.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (205 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
2
Linia cookie arkusz z krakersami saltine w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy SaltineKrakersy Saltine
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
W rondlu połączyć cukier i masło. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 3 minuty. Natychmiast zalać solankami i całkowicie rozprowadzić krakersy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
Krakersy SaltineKrakersy Saltine
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąPiersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Piec w temperaturze 400 stopni F (205 stopni C) przez 5 do 6 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
5
Wyjąć z piekarnika i posypać polewą czekoladową.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
6
Odstawić na 5 minut.
7
Rozprowadzić roztopioną czekoladę i zalać posiekanymi orzechami. Całkowicie schłodzić i rozbić na kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąPiersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia42
Magazyn