Ciasteczka pomarańczowe i Feta
Przepis pomarańczowy i Feta Brownies może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 214 kalorii. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier granulowany, kromki czekolady Nestlé cacao, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Pomarańczowe Brownies, Sałatka pomidorowo-pomarańczowa z fetą, oraz Kurczak pomarańczowy z kuskusem i fetą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325º F. Linia 8-calowa kwadratowa metalowa patelnia z nieprzywierającą folią.Odstawić 2 łyżki kęsów czekoladowych – rozpuścisz je i drizzling.In duży rondel, podgrzać 1 szklankę kęsów, cukru, masła i wody na małym ogniu, stale mieszając, aż czekolada i masło są po prostu stopione.
Lekko ostudzić (około 3 minut). Wymieszać jajka, pojedynczo, aż do wymieszania. Wymieszać z likierem lub zagęszczonym sokiem pomarańczowym (patrz moja notatka).
Dodać mąkę i sól; dobrze wymieszać. Wymieszać z serem, pozostałym kęsem (z wyjątkiem zarezerwowanych 2 łyżek stołowych) i skórką pomarańczową.
Wlać do przygotowanej patelni do pieczenia. Uderz metalową patelnię na blacie, aby doprowadzić pęcherzyki powietrza do góry.
Piec przez 35 minut, aż drewniana kostka włożona do środka wyjdzie jeszcze lekko lepka.
Wyjmij patelnię z piekarnika i ustaw na większej patelni (patelni do pieczenia). Napełnij patelnię lodową wodą, aby znalazła się w połowie boków małej patelni. Pozostawić brownies do ostygnięcia do temperatury pokojowej w łaźni wodnej z lodem. Gdy ostygnie, roztopić pozostałe 2 łyżki czekolady i ozdobnie skropić ciasteczka. Spokojnie.