Ciasteczka Kahlua Mocha Lepkie Masło
Kahlua Mocha Gooey Butter Cookies to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przepis z 24 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 147 kalorii. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka masła, serek śmietankowy, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Kahlúa brownies z lukrem maślanym kahlúa mocha i soloną karmelową białą czekoladą kahlúa mocha latte, Mocha Gooey Butter Cake, oraz Czekoladowe ciasteczka kanapkowe z miętą pieprzową Mocha Kahlua Ganache.
Instrukcje
W dużej misce lub mikserze stojącym ubić masło, Kahlua Mocha, jajko i serek śmietankowy, aż będzie puszyste.
Dodaj mieszankę ciasta diabelskiego trochę czasu, w pełni obejmując za każdym razem. Ciasto przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Ciasto rozwałkować na kulki.
Każdą kulkę rozwałkować na cukier puder.
Miejsce na blasze około 2 cali od siebie.
Piec przez 10 do 12 minut.
Pozostaw do ostygnięcia na 2 minuty przed przejściem do stojaka chłodzącego drut w celu całkowitego ostygnięcia.