Ciasteczka Gingersnap
Ciasteczka Gingersnap wymagają około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 47 kalorii, 0g białka, oraz 2G tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 40 i kosztuje 5 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Świetnie sprawdza się jako deser. Udaj się do sklepu i odebrać patyk margaryny, mąki, melasy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Ciasteczka Gingersnap, Ciasteczka Gingersnap, oraz Ciasteczka Gingersnap dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, sodę oczyszczoną i sól połączyć w małej misce; odstawić.
Melasę i kawę połączyć w małej misce; odstawić.
Ubić 1/2 szklanki cukru i masła na średniej prędkości miksera do lekkiego i puszystego.
Dodaj imbir, cynamon, i goździki; beat dobrze.
Dodać mieszaninę mąki i mieszaniny melasy; beat z małą prędkością, aż dobrze wymieszane.
Delikatnie wcisnąć ciasto w kulkę; owinąć w folię i zamrozić 15 minut. Kształt ciasta na 7-calową rolkę; spłaszczyć do 1-calowej grubości. Owinąć w folię; zamrozić 8 godzin lub na noc.
Przykryć 2 blachy do pieczenia papierem do pieczenia; zabezpieczyć do blachy do pieczenia.
Pokroić ciasto na 40 (1/8-cala grubości) plastry; umieścić 1/2-cala od siebie na przygotowanych blach do pieczenia.
Piec w 350 przez 10 minut (ciasteczka będą lekko miękkie w środku, ale twardnieją, gdy ostygną).
Wyjąć z blach do pieczenia; całkowicie schłodzić na stojakach z drutu.
Uwaga: pozostałe gingersnaps Przechowywać w hermetycznym pojemniku.