Ciasteczka Easy Butter II
Easy Butter Cookies II może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Ten przepis służy 24 i kosztuje 33 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 251 kalorii, 1G białka, oraz 15 g tłuszczu. 71 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka masła, cukierników czekoladowych, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 10%. Spróbuj Easy Peanut Butter Cookies, Easy Peanut Butter Cookies, oraz Easy Peanut Butter Cookies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Prześcieradła do ciastek.
W średniej misce śmietanę razem masło i cukier cukierniczy, aż będą lekkie i puszyste. Wymieszać wanilii, a następnie mąkę do postaci miękkiego ciasta.
Rozwałkuj ciasto na kulki wielkości orzecha włoskiego.
Umieść ciasteczka 2 cale od siebie na arkuszu ciasteczek. Spłaszczyć każde ciastko do grubości 1/4 cala, używając DNA szklanki zanurzonej w cukrze cukierniczym.
Piec przez 8 do 10 minut w nagrzanym piekarniku, aż krawędzie zaczną się brązowieć. Nie przesadzaj z gotowaniem.
Wyjąć z arkuszy ciastek do ostygnięcia na stojakach z drutu.
Roztopić czekoladę na podwójnym kotle lub w kuchence mikrofalowej, często mieszając, aż będzie gładka.
Na spód każdego ciastka rozprowadzić czekoladę.
Ciastka czekolady umieścić bokiem w dół na papierze woskowanym, aż ustawi.