Ciasteczka czekoladowe z kawałkami czekolady to Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 124 kalorie, 1G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka masła, ekstrakt z wanilii, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Podwójne Ciasteczka Czekoladowe Z Kawałkami Czekolady, Paleo Chocolate Chunk Shortbread Cookies [z domowymi kawałkami czekolady słodzonej miodem], oraz Ciasteczka Funfetti z kawałkami czekolady.
Instrukcje
1
Ubij masło, cukier granulowany i brązowy cukier w misce z mikserem na średniej prędkości, aż będzie puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Dodać do mieszaniny masła i ubić, aż tylko połączone. Wymieszać kawałki czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Czekolady
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
5
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Miarka zaokrąglone łyżki ciasta i zwiń w kulki. Ułóż na pergaminie wyłożone blachy do pieczenia o 2 cale od siebie. Przechowywać w lodówce 30 minut, a następnie piec, aż ciasteczka są złote na dnie, 12 do 15 minut. Ostudzić na blasze do pieczenia, 10 minut, a następnie przenieść do stojaków, aby zakończyć chłodzenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)