Ciasteczka czarno-białe
Ciasteczka czarno-białe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 131 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 55 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Mieszanka mąki uniwersalnej, ekstrakt z wanilii, czekolada i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasteczka czarno-białe, Ciasteczka Czarno-Białe, oraz Ciasteczka czarno-białe.
Instrukcje
W dużej misce, ubić razem masło i cukier, aż lekkie i puszyste, o cztery minuty.
Dodać sól i wanilię i pokonać jedną minutę.
Dodać jajko i ubić do połączenia.
Dodać połowę mąki i ubić do połączenia. Zeskrobać w dół boki miski z łopatką, dodać pozostałą mąkę, i ubić, aż tylko włączone. Użyj szpatułki, aby złożyć w ciemnych i białych kawałkach czekolady.
Zawiń ciasto w folię i pozostaw do chłodzenia w lodówce przez godzinę.
Rozgrzej piekarnik do 191°. Wyłóż dwie blachy do pieczenia pergaminem.
Upuść ciasto na przygotowane blachy do pieczenia, używając około jednej czubatej łyżki stołowej na ciastko.
Piec, aż ciasteczka będą brązowe na brzegach i wyschną na wierzchu, o 14 protokół.