Ciasteczka cukrowe VI

Ciasteczka cukrowe VI
Ciasteczka cukrowe VI to lacto ovo vegetarian deser. Jedna porcja zawiera 94 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis serwuje 36 i kosztuje 9 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Allrecipes. Mieszanka jajek, soli, ekstraktu wanillanowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik 9%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Ciasteczka Cukrowe Amish (Kruche Ciasteczka Cukrowe), Cranberry Sugar Free Chewy Sugar Cookies z pistacjami, oraz Happy Sugar Cookie Day - Amish Sugar Cookies.

Instrukcje

1
Ubij masło lub margarynę z białymi i brązowymi cukrami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
2
Dodaj oba jajka i wanilię (nie musisz mieć wanilii, możesz się bez niej obejść).
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
JajkoJajko
3
Dodaj suche składniki (mąkę, proszek do pieczenia, sól) i ubijaj, aż dobrze się wymieszają.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
4
Przykryj i wstaw do lodówki na godzinę.
5
Po godzinie rozwałkuj na płaskiej, posypanej mąką powierzchni i pokrój foremkami do ciastek (wypróbuj wiele różnych kształtów i rozmiarów!)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Foremka Do CiastekForemka Do Ciastek
6
Piec na średnim ogniu (180 stopni C, 375 stopni F) przez około 10 minut (aż spodoba ci się ich kolor). Powodzenia!
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Prosecco, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Madera i Prosecco to moje najlepsze typy ciasteczek cukrowych. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jednym z win, które można spróbować, jest Faire La Fete Cremant de Limoux. Ma 4,7 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Faire La Fete Cremant de Limoux
Faire La Fete Cremant de Limoux
Jasnozłoty kolor z żywymi aromatami i smakami pieczonego jabłka, białej wiśni i bezy cytrynowej. Od wykwintnego kawioru i ostryg po popcorn, Faire la Fête to wszechstronne wino, które dobrze komponuje się z szeroką gamą potraw i kuchni. Spróbuj z azjatycką sałatką gruszkową, pikantnymi bułeczkami z tuńczyka lub kotletami wieprzowymi i musem jabłkowym.Mieszanka: 70% Chardonnay, 20% Chenin Blanc, 10% Pinot Noir
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn