Ciasteczka cukrowe pradziadka
Ciasteczka cukrowe pradziadka to Wegetariańskie przepis z 60 porcjami. Ten deser ma 129 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do Boże Narodzenie. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, mleko, cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 11%. Podobne przepisy to Ulubione ciasteczka z masłem orzechowym dziadka Dannera, Wspaniałe ciasteczka czekoladowe z Wielkiej książki Davida Lebovitza O, oraz Wielkie ciasteczka owsiane (które są zarówno wielkie jak i duże ).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Arkusze ciastek wyłożyć papierem pergaminowym.
W średniej misce wymieszaj 4 szklanki mąki, proszku do pieczenia, gałki muszkatołowej, soli i cukru.
Pokroić w skracaniu, aż mieszanina przypomina grube okruchy. Wymieszaj sodę oczyszczoną, kwaśne mleko, ubite jajka i wanilię. Wymieszaj jak najmniej i dodaj pozostałą mąkę, aby ciasto było wystarczająco grube, aby rozwałkować.
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto o grubości 1/4 cala.
Wytnij na żądane kształty za pomocą foremek do ciastek.
Umieść ciasteczka 1 cal od siebie na przygotowanych arkuszach ciasteczek.
Piec przez 8 do 10 minut w nagrzanym piekarniku. Ostudzić na blachach do pieczenia.