Ciasteczka cukrowe pradziadka

Ciasteczka cukrowe pradziadka
Ciasteczka cukrowe pradziadka to Wegetariańskie przepis z 60 porcjami. Ten deser ma 129 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do Boże Narodzenie. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, mleko, cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 11%. Podobne przepisy to Ulubione ciasteczka z masłem orzechowym dziadka Dannera, Wspaniałe ciasteczka czekoladowe z Wielkiej książki Davida Lebovitza O, oraz Wielkie ciasteczka owsiane (które są zarówno wielkie jak i duże ).

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Arkusze ciastek wyłożyć papierem pergaminowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Chocodrops)(takie Jak Chocodrops)
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
2
W średniej misce wymieszaj 4 szklanki mąki, proszku do pieczenia, gałki muszkatołowej, soli i cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Pokroić w skracaniu, aż mieszanina przypomina grube okruchy. Wymieszaj sodę oczyszczoną, kwaśne mleko, ubite jajka i wanilię. Wymieszaj jak najmniej i dodaj pozostałą mąkę, aby ciasto było wystarczająco grube, aby rozwałkować.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
Mleko KwaśneMleko Kwaśne
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(Keebler)(Keebler)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
4
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
5
Wytnij na żądane kształty za pomocą foremek do ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki DekoracyjneCukierki Dekoracyjne
6
Umieść ciasteczka 1 cal od siebie na przygotowanych arkuszach ciasteczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
Piec przez 8 do 10 minut w nagrzanym piekarniku. Ostudzić na blachach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje60
Ocena Zdrowia0
Magazyn