Ciasta z łososia z sosem Estragonowo-szczypiorkowym
Need a dairy free i pescatarian hor d ' oeuvre? Ciasto z łososiem z sosem do maczania estragon-szczypiorek może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 36 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 39 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Mieszanka skórki z limonki, pieprz, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczona strona łososia z musztardą, estragonem i sosem szczypiorkowym, Pieczona Strona Łososia Z Musztardą, Estragonem I Sosem Szczypiorkowym, oraz Grillowane pieczarki z wędzoną papryką i sosem do maczania szczypiorku dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Łososia osuszyć i ostrym nożem pokroić w około 1/3 cala kostkę. W średniej misce lekko ubić jajko i delikatnie wymieszać z łososiem i pozostałymi składnikami, aż się połączą.
Podgrzać 12-calowy nonstick patelni na umiarkowanym ogniu i, praca w partiach, spadek 2-Środki łyżka mieszanki łososia o 1 cala od siebie na patelni. Gotuj ciasta, aż spód będzie złoty, około 1 minuty. Obróć ciasta i gotować, aż tylko gotowane przez, o 1 minutę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosoś
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Ciasto przenieść jako gotowane na talerz. Ciasta z łososiem można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć. Doprowadzić ciasta do temperatury pokojowej przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosoś
4
Udekoruj ciasta limonkami i podawaj z sosem do zanurzania.
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. The Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.