Ciasta z łososia z sosem Estragonowo-szczypiorkowym

Need a dairy free i pescatarian hor d ' oeuvre? Ciasto z łososiem z sosem do maczania estragon-szczypiorek może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 36 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 39 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Mieszanka skórki z limonki, pieprz, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczona strona łososia z musztardą, estragonem i sosem szczypiorkowym, Pieczona Strona Łososia Z Musztardą, Estragonem I Sosem Szczypiorkowym, oraz Grillowane pieczarki z wędzoną papryką i sosem do maczania szczypiorku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Łososia osuszyć i ostrym nożem pokroić w około 1/3 cala kostkę. W średniej misce lekko ubić jajko i delikatnie wymieszać z łososiem i pozostałymi składnikami, aż się połączą.
Podgrzać 12-calowy nonstick patelni na umiarkowanym ogniu i, praca w partiach, spadek 2-Środki łyżka mieszanki łososia o 1 cala od siebie na patelni. Gotuj ciasta, aż spód będzie złoty, około 1 minuty. Obróć ciasta i gotować, aż tylko gotowane przez, o 1 minutę więcej.
Ciasto przenieść jako gotowane na talerz. Ciasta z łososiem można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć. Doprowadzić ciasta do temperatury pokojowej przed podaniem.
Udekoruj ciasta limonkami i podawaj z sosem do zanurzania.