Ciastka z tuńczykiem to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 325 kalorii, 27g białka, oraz 12g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pomidorów, claussen koszerny koperek ogórki, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 26 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 59%. Spróbuj Ciasta Z Tuńczykiem, Ciasta Z Tuńczykiem, oraz Ciasta Z Tuńczykiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać razem tuńczyka, 1/3 szklanki bułki tartej, a następnie 6 składników w dużej misce tylko do wymieszania. Kształt mieszanki tuńczyka na 8 równych placków (o 1/3 szklanki każdy). Dredge paszteciki w pozostałych 1 szklanka bułki tartej.
Tuńczyk można łączyć z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Peju Province Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 38 dolarów za butelkę.