Ciasta z indykiem i farszem

Ciasta z indykiem i farszem
Ten przepis służy 25 i kosztuje 25 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 140 kalorii. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka majonezu majonez, mąka, szary musztarda poupon dijon, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Indyk mojej babci z farszem chlebowym i jak ugotować idealnego indyka, Nadziewane Ciasta Krabowe, oraz Klasyczny farsz z indyka (służy do nadziewania indyka) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem oleju i dressingu, aż dobrze wymieszać. Kształt na 8 pasztecików.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2
Gotować na gorącym oleju w dużej patelni na średnim ogniu 4 do 5 min. z każdej strony lub aż do złotego koloru po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Podawać z sosem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia1
Magazyn