Ciasta krewetkowe z paskami kaktusów w sosie Guajillo

Ciasta krewetkowe z paskami kaktusów w sosie Guajillo
Ciasta krewetkowe z paskami kaktusów w sosie Guajillo to bezmleczne hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 26 kalorii. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cebuli, oleju,2 łyżki. kraft pikantny włoski dressing i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Guajillo przyprawiona wieprzowina i ziemniaki (Puerco Y Papas Al Guajillo), Pieczony łosoś z sosem Guajillo, oraz Pieczeń wieprzowa faszerowana z sosem Guajillo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przykryć chiles gorącą wodą; odstawić 15 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Drenaż chiles, rezerwując 1 szklankę płynu do namaczania; dodaj zarezerwowany płyn i chiles do blendera.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodaj dressing, cebulę i 1 łyżkę. krewetki mielone; mieszanka 3 min. albo aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Wlać do dużego rondla; doprowadzić do wrzenia. Wymieszać w paski kaktusa; przykryć. Dusić na średnim i małym ogniu 15 min.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Rozgrzać olej do 191° w średniej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Wymieszać pozostałe krewetki ziemi i okruchy cracker w dużej misce; odstawić. Białka ubić w średniej misce z mikserem na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty; delikatnie mieszać żółtka tylko do połączenia. Delikatnie wymieszać połowę mieszaniny jaj do mieszanki krewetek. Powtórzyć z pozostałą mieszaniną jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Philadelphia® NeufchatelSer Philadelphia® Neufchatel
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Gotować 4 krewetki ciasta na raz w gorącym oleju 45 SEK. z każdej strony lub aż złoty brąz po obu stronach, za pomocą 1/4 Puchar mieszanki krewetek dla każdego ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Cienki-Cienki-
8
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
9
Dodaj do sosu w rondlu; gotuj 10 min. lub aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn