Chłodziarka Tamaryndowa
Tamarynd Cooler to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie napój. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 88 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pasty tamaryndowca, woda, gałązki mięty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 11 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 9%. Spróbuj Miecznik szkliwiony Tamaryndowcem z sosem limonkowym, kolendrą i Tamaryndowcem, Tamaryndowy Chutney Date , słodki Tamaryndowy Chutney dla Chaat, oraz Tamarind rasam, jak zrobić Tamarind rasam | rasam s dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wymieszać wrzącą wodę, brązowy cukier, imbir i pastę z tamaryndowca, aż mieszanina zostanie dobrze połączona.
Niech strome przez 5 do 6 minut, a następnie dodać sok z cytryny i niech mieszaniny ostygnie. Przecedzić przez drobne sito ustawione nad dzbanem i schłodzić przez 2 do 3 godzin. Podziel chłodnicę między wysokie szklanki wypełnione kostkami lodu i gałązką mięty.