Churros z czekoladą

Churros z czekoladą
Przepis Churros z czekoladą jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników europejskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 138 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz specjalne czekolady, jajka, olej arachidowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Świetnie sprawdza się jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Churros de Queso (Churros serowe), Churros con Chocolate, oraz Churros i gorąca czekolada.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: Torba Na Orurowanie wyposażona w dużą końcówkę dekorującą gwiazdę
3
Wyrobić ciasto podgrzewając wodę, cukier i sól w rondlu na średnim ogniu, aż będzie gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Odmiany świeżych GrzybówMieszane Odmiany świeżych Grzybów
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Dodaj mąkę na raz i energicznie mieszaj przez 1 minutę na ogniu, aby wysuszyć mieszaninę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
5
Wyjmij z ognia i przenieś ciasto do miski miksera stojącego; mieszaj na małej prędkości, aż nie będzie już pary wydostającej się z ciasta. Mikser działa na nośniku, dodać jajka, 1 na raz, całkowicie, aż do uzyskania błyszczącej, gładkiej konsystencji przed dodaniem następnego jaja, a następnie żółtka. Zeskrobać miskę miksera gumową szpatułką między każdym dodatkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Mieszane Odmiany świeżych GrzybówMieszane Odmiany świeżych Grzybów
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Ciasto przełożyć do woreczka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Odmiany świeżych GrzybówMieszane Odmiany świeżych Grzybów
7
Wlać olej do dużego ciężkiego dna garnka na głębokość 4 cali; ciepło na średnim ogniu do 375 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
8
Aby usmażyć churros, ostrożnie wyciśnij ciasto z worka rurowego bezpośrednio na oleju w długości od 3 do 4 cali, przecinając ciasto na końcu nożem do masła i delikatnie wrzucając je do oleju. Obracaj często za pomocą chińskiego sitka lub szczypiec, aż złoty kolor będzie brązowy, około 3 minut. Pracuj partiami, aby zapobiec przeludnieniu miski i umożliwić podgrzanie oleju do 375 stopni F między każdą porcją.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Mieszane Odmiany świeżych GrzybówMieszane Odmiany świeżych Grzybów
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Do MasłaNóż Do Masła
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
9
Odcedzić churros na papierowych ręcznikach, a następnie wrzucić cukier do Płaszcz, gdy jeszcze ciepłe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
10
Roztopić czekoladę w szklanej misce ustawionej na patelni z ledwo gotującą się wodą. Ułożyć curros na półmisku i podawać sos czekoladowy obok. Smacznego!
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Grubo PosiekaneCiasteczka Z Masłem Orzechowym, Grubo Posiekane
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
11
Cook ' s Note: SELF-rising mąka sprawia, że churros nieco lżejsze i bardziej puszyste, ale mąka uniwersalna działa dobrze. Wybierz swoją ulubioną czekoladę smakową; uwielbiam smak pomarańczy i czekolady, a nawet czekolady z bekonem z tymi churros!
Składniki, których będziesz potrzebować
Własna Rosnąca MąkaWłasna Rosnąca Mąka
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce

Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino i Grenache są doskonałym wyborem dla hiszpańskiego. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Jednym z win, które możesz spróbować jest Protos Organic Tempranillo. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
Protos Organic Tempranillo
Protos Organic Tempranillo
Jasny wiśniowy kolor z fioletową obwódką. Świeże, gdzie Czarne i czerwone jagody mieszają się z pikantnymi, lekko prażonymi nutami i kakao z beczki. Bardzo gładkie i jedwabiste w dotyku, zrównoważone i miękkie taniny.
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn