Chuda Sałatka Z Komosy Ryżowej Z Pomidorami, Skórkami, Oliwkami I Ziołami

Chuda Sałatka Z Komosy Ryżowej Z Pomidorami, Skórkami, Oliwkami I Ziołami
Need a danie główne bezglutenowe i wegetariańskie? Chude Quinoa Sałatka z pomidorami, Cukes, oliwki i zioła może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 3. Na 5,04 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 599 kalorii. 20 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać sól, oliwki kalamatan, ząbek czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Grillowana kiełbasa jagnięca z kozim serem, pomidorami, oliwkami i ziołami, Chudy Ryż Quinoan I Kalafior Ze Szparagami, Groszkiem I Ziołami, oraz Steki T-Bone z posiekanymi zielonymi Garni, pieczone pomidory z serem, oliwkami i ziołami.

Składniki

9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkilb winogron lub pomidorów cherry, połówki lub pokrojone w kostkę (olb winogron lub pomidorów cherry, połówki lub pokrojone w kostkę (o4Ogórki perskie, pokrojone w półksiężyce lub pokrojone w kostkę (ok. 4 szklanki)Ogórki perskie, pokrojone w półksiężyce lub pokrojone w kostkę (ok. 4 szklanki)596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiSer Feta (opcjonalnie, ale zalecane)Ser Feta (opcjonalnie, ale zalecane)1garśćświeże liście bazylii, posiekaneświeże liście bazylii, posiekane1Dużeząbek czosnku, mielony lub tartyząbek czosnku, mielony lub tarty1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkioliwki Kalamata drylowane w plastracholiwki Kalamata drylowane w plastrach3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyŚwieży sok z cytryny do smakuŚwieży sok z cytryny do smaku1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)dobra oliwa z oliwek (Lubię grecką oliwę z oliwek za to ze względu na jej mocny smak.)dobra oliwa z oliwek (Lubię grecką oliwę z oliwek za to ze względu na jej mocny smak.)2(zima)posiekana natka pietruszkiposiekana natka pietruszki3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkikomosa ryżowa, płukanakomosa ryżowa, płukana596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiczerwona cebula lub szalotka, posiekana drobnoczerwona cebula lub szalotka, posiekana drobno1(może być lub przeglądać)2/3 szklanki (kilka garści) startego Parmigiano lub Romano2/3 szklanki (kilka garści) startego Parmigiano lub Romano1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)wino czerwone, ocet balsamiczny lub sherrywino czerwone, ocet balsamiczny lub sherry1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)prażone orzeszki piniowe, Pepity lub nasiona słonecznika (opcjonalnie)prażone orzeszki piniowe, Pepity lub nasiona słonecznika (opcjonalnie)7106 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimielona gałka muszkatołowa lub świeżo startamielona gałka muszkatołowa lub świeżo starta
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia91
Magazyn