Chrupiący ziołowy Halibut z kręconym selerem naciowym i fasolką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj chrupiącego halibuta z kędzierzawym selerem naciowym i fasolą. Na 6,77 zł / porcja, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis ma 509 kalorii, 36g białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Jeśli masz koszerną sól, oliwę z oliwek, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Haricots Verts z masłem ziołowym, Haricots Verts with Pancetta, oraz Sałatka Haricots Verts dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Używając ostrej obieraczki do warzyw, ogol seler, aby uzyskać długie cienkie wióry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Obieraczka
2
Włożyć wiórki selera do lodowatej wody z połową cytryny i sokiem i odstawić na co najmniej 1 godzinę lub na noc do lodówki. Seler będzie bardzo chrupiące, kręcone i słodkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Skórki Z Cytryny
3
Doprowadzić garnek dobrze osolonej wody do wrzenia, na średnim ogniu i ustawić miskę dobrze osolonej wody z lodem. Włóż fasolę do wrzącej wody i gotuj, aż fasola będzie miękka, ale nadal twarda.
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Zdjąć fasolę z wrzącej wody i natychmiast zanurzyć w lodowatej wodzie i pozostawić do ostygnięcia. Gdy są zimne i wciąż żywe, zielone, usuń je z lodowatej wody i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1
Filety rybne doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Rybne
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2
Połącz zioła i płatki ziemniaczane w płytkim naczyniu. Zanurz miąższ każdego fileta w umyciu jajecznym, a następnie wciśnij je do mieszanki płatków ziołowo-ziemniaczanych. Umieść na tacy arkuszy z crusted boku do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Plastry Pizzy Old World Meat Meat Loaf (przepis Znajdziesz Także W Wyszukiwarce Przepisów), Pokrojone W Kostkę
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Zalać dużą patelnię saute oliwą z oliwek i podgrzać na średnim ogniu. Gdy olej jest gorący, ale nie palenie, dodać ryby, crusted stronie w dół. Gdy skórka stanie się złota i chrupiąca, odwróć je, a następnie przenieś rybę na blachę wyłożoną regałem chłodzącym i włóż do nagrzanego piekarnika na 5 do 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Usunąć olej w patelni saute i dodać nowy olej. Wrzucić czosnek i pokruszony czerwony pieprz. Kiedy czosnek stanie się złoty i aromatyczny, usuń go i wyrzuć. Wrzucamy zarezerwowane fasolki, doprawiamy solą, do smaku i wałkujemy je w oleju do rozgrzania. Gdy są gorące, wyłącz ciepło i zarezerwuj je na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Haricots Verts
1 Pomarańcza, Skórka
Drażetki Z Białą Perłą
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Usuń seler z lodowatej wody i osusz w przędzarce do sałatek, aby usunąć nadmiar wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Salad Spinner
5
Dodać seler na patelni z fasolą. Wycisnąć sok z pozostałej połowy cytryny i w razie potrzeby doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Skórki Z Cytryny
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Podzielić warzywa między 4 talerze i góry z crusted ryb.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Halibut można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Rabble Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.