Chrupiący Sum Smażony W Piekarniku
Chrupiący Sum smażony w piekarniku wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. To danie główne ma 267 kalorii, 32G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na $2.79 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka cytryny kliny, płatki kukurydziane płatki zbożowe, maślanka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 85% to danie jest super. Podobne przepisy to Chrupiący Sum Smażony W Piekarniku, Sum Smażony W Piekarniku, oraz Sum Smażony W Piekarniku.
Instrukcje
Umieść 1 szklankę niskotłuszczowej maślanki w dużej plastikowej torbie do zamrażania z zamkiem błyskawicznym; dodaj 4 (6-uncja) filety sumowe, obracając się do płaszcza. Uszczelnić i schłodzić 20 minut, obracając raz.
Z maślanki usunąć filety sumowe, odrzucając maślankę.
Filety z suma posypać równomiernie 2 1/2 łyżeczki kreolskiej przyprawy bez soli i 1/2 łyżeczki soli.
Umieść 3 filiżanki pokruszonych płatków kukurydzianych w płytkim naczyniu. Pogłębiać filety z sumów w płatkach kukurydzianych, delikatnie naciskając płatki kukurydziane na każdy filet.
Filety umieścić na stojaku pokrytym natryskiem do pieczenia na patelni.
Filety z sumów pieczemy w temperaturze 425 przez 30-35 minut lub do momentu, gdy ryby będą się łuszczyć widelcem.
Filety z suma podawać natychmiast z cytrynowymi klinami.
Uwaga:Tylko do celów testowych użyliśmy Spice Hunter Cajun Creole Seasoning Salt Free.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować FitVine Wine Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.