Chrupiący Francuski Chleb Pistou

Chrupiący Francuski Chleb Pistou
Przepis chrupiący Francuski Chleb Pistou może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 177 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę chlebową, wodę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Chrupiący Chleb Francuski, Potage francuski z Pistou, oraz Francuski w mgnieniu oka: Allumettes z Pistou.

Instrukcje

1
Połącz 3 1/2 szklanki mąki i następne 3 składniki; dodaj olej i następne 4 składniki i ubijaj z niską prędkością za pomocą wytrzymałego miksera elektrycznego, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Mrożonego Groszku, Kukurydzy, Cebuli, Czerwonej Papryki I Czarnej Fasoli1 1/2 Szklanki Mrożonego Groszku, Kukurydzy, Cebuli, Czerwonej Papryki I Czarnej Fasoli
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2
Dodaj 1 1/3 szklanki gorącej wody; beat ze średnią prędkością do wymieszania. Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię i zagniatać do uzyskania gładkości i elastyczności (5 do 10 minut), dodając pozostałą mąkę w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1 1/2 Szklanki Mrożonego Groszku, Kukurydzy, Cebuli, Czerwonej Papryki I Czarnej Fasoli1 1/2 Szklanki Mrożonego Groszku, Kukurydzy, Cebuli, Czerwonej Papryki I Czarnej Fasoli
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
3
Umieścić ciasto w dobrze nasmarowanej misce, obracając się do góry tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Pozwól wznieść się w ciepłym miejscu (85), wolnym od przeciągów, 1 godzinę lub do podwojenia luzem.
5
Dziurkować ciasto w dół; obrócić na lekko posypaną mąką powierzchnię i lekko ugniatać 4 lub 5 razy. Podziel ciasto na pół. Uformować każdą porcję w okrągły bochenek i ułożyć na lekko natłuszczonej blasze do pieczenia posypanej mąką kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
PunchPunch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
6
Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce, wolne od przeciągów, 45 minut lub do podwojenia luzem. Wykonaj 1/2-calowe głębokie cięcia w górnej części każdego bochenka ostrym nożem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
7
Połącz jajko i 1 łyżkę wody, dobrze mieszając; delikatnie zmiksuj mieszankę na bochenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
8
Umieść płytką patelnię na Dolnym stojaku piekarnika; napełnij wrzącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Umieść bochenki na środkowym stojaku.
10
Piec w temperaturze 400 przez 25 do 30 minut lub do momentu, gdy bochenki zabrzmią puste po naciśnięciu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
11
Natychmiast wyjąć z patelni; schłodzić na stojakach z drutu.

Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy

Francuski świetnie komponuje się z Bordeaux, szampanem i białym bordo. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Jedno wino, którego można spróbować to Amelia Brut rosé Cremant de Bordeaux. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
Amelia Brut Rose Cremant de Bordeaux
Amelia Brut Rose Cremant de Bordeaux
Amelia wyświetla aromaty i smaki truskawek i czerwonych porzeczek, o średnim ciele i eleganckim wykończeniu. Bogactwo na podniebieniu i drobne pęcherzyki wynikają z winifikacji metodą Traditionnelle i starzenia się na osadzie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia8
Magazyn