Wolnowarowany gulasz wołowy Hunt's®
Potrzebujesz bezglutenowego, bezmlecznego i pełnego 30 dania głównego? Wolnowarowany gulasz wołowy Hunt's® może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 379 kalorii, 39 g białka i 8 g tłuszczu. Za 2,11 USD za porcję ten przepis pokrywa 36% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6 osobom. 18 osób przygotowało ten przepis i zrobi go ponownie. Jest idealna na jesień. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 8 godzin i 30 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką marchewkę, koncentrat pomidorowy Hunt's®, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 98%. Ten wynik jest niesamowity. Wypróbuj gulasz wołowy w powolnej kuchence, gulasz wołowy w powolnej kuchence i gulasz wołowy w powolnej kuchence, aby znaleźć podobne przepisy.
Instrukcje
Spryskaj wnętrze wolnowaru o pojemności 3 1/2 kwarty lub większej za pomocą sprayu do gotowania.
Połóż cebulę równomiernie na dnie wolnowaru. Ułóż warstwy marchwi, selera, ziemniaków i mięsa; posypać tymiankiem.
Mięso zalać odsączonymi pomidorami i wodą.
Okładka; gotuj na poziomie NISKIM przez 8 do 10 godzin lub na poziomie WYSOKIM przez 4 do 5 godzin lub do momentu, aż mięso będzie miękkie.
Wymieszaj koncentrat pomidorowy; okładka. Gotuj jeszcze 10 minut.
Polecane wino: Shiraz, Cabernet Sauvignon, Malbec
Shiraz, Cabernet Sauvignon i Malbec to świetny wybór na gulasz wołowy. Te pełne wina czerwone są idealnym dodatkiem do pożywnego gulaszu wołowego. Cuvee ślubne Iron Horse z oceną 4,1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.
Cuvee ślubne Żelaznego Konia
To najbardziej romantyczna szampana Iron Horse. Opisujemy je jako niebezpiecznie, rozkosznie łatwe do picia, owocowe, wytrawne i eleganckie, z drobnymi bąbelkami i niezwykle długim finiszem.