Chrupiące Tłuczone Ziemniaki Po Wschodniej Stronie
Chrupiące tłuczone ziemniaki po wschodniej stronie mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 10g tłuszczu i w sumie 195 kalorii. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis serwuje 4 i kosztuje 55 centów za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś liście pietruszki, sól koszerną, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 2 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 51%. Podobne przepisy obejmują Ciasto Orzechowe Lower East Side, East Side New York Half-Sour Pickles, oraz Frytki z buraków z sosem z koziego sera: Naśladowca East Side Kings.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Wrzuć ziemniaki do średniego rondla i napełnij zimną wodą, aż pokryją się około 1 cala. Dobrze dopraw solą. Doprowadzić do wrzenia, obniżyć do wrzenia i gotować, aż widelec włożony w środek ziemniaka nie napotka oporu, 20 do 30 minut.
Odcedź i przepuść przez ricer lub młyn spożywczy. Dodaj masło na gorąco.
Rozgrzej olej na średnim ogniu na patelni, najlepiej żeliwnej.
Dodaj nasiona; powinny skwierczeć w kontakcie. Gdy przestaną pękać, dodaj cebulę i smaż, aż zmiękną.
Dodaj tłuczone ziemniaki na patelnię i spłaszcz szpatułką, aby ziemniaki zaczęły się chrupać. Kontynuuj rzucanie i ponownie spłaszczaj ziemniaki, aż przez ziemniaki będą chrupiące, smaczne, około 10 minut.
Zdjąć z ognia, posypać natką pietruszki i podawać.