Chrupiące Tacos Wołowe

Chrupiące Tacos Wołowe
Przepis Chrupiące Tacos wołowe może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 1 godzina i 15 minut. Jedna porcja zawiera 242 kalorie, 17g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 15. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, chili w proszku, tortille kukurydziane i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczone Chrupiące Tacos, Chrupiące Tacos Rybne, oraz Miękkie i chrupiące Tacos rybne dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj duży talerz wyłożony papierowymi ręcznikami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
2
Wlać wystarczająco dużo oleju roślinnego, aby zmierzyć 1-cal głęboko w dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Umieść patelnię na średnim ogniu i przymocuj termometr do środka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
PatelniaPatelnia
4
Rozgrzać olej, aż osiągnie 185°. za pomocą szczypiec umieść tortillę w oleju i gotuj przez 15 sekund. Odwróć tortillę i złóż na pół, używając szczypiec. Gotować, aż chrupiące, o 15 sekund dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzczypceSzczypce
5
Odcedzić na talerzu i posypać solą. Powtórz z pozostałymi tortillami, sprawdzając, czy olej wraca do 185° przed wykonaniem nowej skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
6
W garnku na średnim ogniu, ciepła oliwa z oliwek. Podsmażyć cebulę, aż zmiękną, ale nie rumiane, o 10 protokół. Wymieszać z czosnkiem, jalapeo i chili w proszku; gotować aż pachnące, o 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W ProszkuChili W Proszku
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
Dodać wołowinę i gotować, mieszając, aby rozbić grudki, aż prawie gotowe, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
8
Wlać pomidory z sokiem, doprawić solą i pieprzem i gotować, często mieszając, aż większość płynu odparuje, 20 do 25 minut. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory W SokuPomidory W Soku
Sól I PieprzSól I Pieprz
9
Ostrożnie łyżka niektóre z nadzieniem do każdej skorupki i podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia9
Magazyn