Chrupiące, słodkie pierogi czekoladowo-orzechowe
Chrupiące " N " słodkie pierogi czekoladowo-orzechowe wymagają ok. 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.06 za porcję. Jedna porcja zawiera 532 kalorie, 8G białka, oraz 31 g tłuszczu. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka Won Ton owijki, serek, mąka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 33%. Spróbuj Czekoladowe Bułeczki Z Orzechami Laskowymi, Bezy orzechowe z orzechowym sosem pralinowo-czekoladowym, oraz Pan Smażone Chrupiące Warzywne Pierogi Tofu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić razem twarożek, rozłożyć orzechy laskowe i mąkę do wymieszania i wygładzenia.
Ułóż opakowanie 1 won ton na czystej, płaskiej powierzchni. (Pozostałe opakowania przykryj folią lub wilgotnym ręcznikiem, aby zapobiec wyschnięciu.) Lekko zwilżyć brzegi owijki wodą.
Miejsce około 2 łyżeczki. mieszanina czekolady w środku opakowania; fold 2 przeciwległe rogi razem na mieszaninie czekolady, tworząc trójkąt. Naciśnij krawędzie razem, aby uszczelnić, usuwając wszelkie kieszenie powietrzne. Przykryć folią lub wilgotną ściereczką. Powtórz procedurę z pozostałymi opakowaniami i mieszaniną czekolady.
Wlać olej na głębokość 3 cali w holenderskim piekarniku; podgrzać do 37
Smażyć pierogi, 3 na raz, około 20 sekund z każdej strony lub do złotego brązu i brzegów są chrupiące.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Posypać cukrem pudrem i podawać od razu.
Uwaga: Tylko w celach testowych użyliśmy Nutelli do smarowania orzechów laskowych.