Chrupiące Roladki z indyka z sosem miętowo-daktylowym

Chrupiące Roladki z indyka z sosem miętowo-daktylowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 121 kalorii. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, czosnek, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Sos do maczania miętowo-daktylowego, Chrupiące Sajgonki Z Szynki Z Sosem Sojowo-Imbirowym, oraz Chrupiące Roladki Z Kaczki Z Sosem Do Zanurzania W Granacie.
Instrukcje
Na dużej patelni podgrzać 1 1/2 łyżki oleju rzepakowego.
Dodać cebulę, imbir i czosnek i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając kilka razy, aż cebula jest przezroczysta, o 5 protokół.
Dodać curry i amchoor i gotować, mieszając, aż przyprawy staną się pachnące, o 1 minutę.
Dodać indyka i sos sojowy i gotować, rozbijając mięso, aż nie pozostanie ślad różowy w indyku, o 10 protokół. Wymieszać z bazylią i sokiem z cytryny i doprawić solą.
W średnim rondlu podgrzej 2 cale oleju rzepakowego do 350 na umiarkowanie wysokim ogniu.
Ułóż tortillę na powierzchni roboczej i łyżkę 2 łyżki nadzienia indyka w dolnej trzeciej jego części.
Zwiń tortillę wokół nadzienia, składając po bokach podczas toczenia. Zabezpiecz rolki za pomocą 2 wykałaczek. Powtórz, aby utworzyć Pozostałe rolki.
Smażyć bułki 3 lub 4 na raz, obracając raz, aż rumiane i chrupiące, około 4 minut na partię.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Wyjąć wykałaczki i podawać roladki z sosem miętowo-daktylowym.