Chrupiące Pączki Kukurydziane
Chrupiące płatki kukurydziane Drop pączki wymaga około 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 24 i kosztuje 5 centów za porcję. Ten poranny posiłek ma 44 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. 4 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jeśli masz maślankę, mąkę samozbierającą się, mieszankę mąki kukurydzianej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Upuść Pączki, Mus Jabłkowy Drop Pączki, oraz Herbatniki Z Mąki Kukurydzianej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w frytkownicy do 375 stopni F (190 stopni C).
W misce połączyć mąkę, mieszankę mąki kukurydzianej, cukier, cynamon i gałkę muszkatołową. W osobnej misce ubić jajko razem z maślanką. Stopniowo dodawać mieszaninę jaj do suchych składników, mieszając widelcem lub trzepaczką, aż będzie lekko grudkowata. Uważaj, aby nie przesadzić.
Ostrożnie upuść ciasto przez zaokrągloną łyżeczkę do herbaty na gorący olej i smaż na złoty kolor.
Odcedzić i ostudzić na wyłożonej ręcznikiem papierowym talerzu.
Zwijaj kulki w niewielkiej ilości cynamonu zmieszanego z cukrem, w razie potrzeby, lub po prostu ciesz się prostym!