Chrupiące Puree Ziemniaczane I Pasztety Z Farszem
Chrupiące puree ziemniaczane i paszteciki farszu może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 303 kalorie. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz indyka, pieprz, ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Puree Ziemniaczane I Pasztety Nadziewane / Resztki Dziękczynienia, Puree Ziemniaczane, oraz Parmezan Puree Ziemniaczane Paszteciki.
Instrukcje
W dużej misce ubić jajka, cebulę i pieprz. Wymieszać z ziemniakami, indykiem i farszem.
Na dużej patelni rozgrzać masło i olej na średnim ogniu. Pracując partiami, upuść mieszaninę ziemniaków o 1/2 garnków na patelnię; naciśnij, aby lekko spłaszczyć. Smażyć 4-5 minut z każdej strony lub do złotego koloru i rozgrzać.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.