Chrupiące Pieczone Kokosowe Crusted Tilapia
Chrupiący pieczony kokos Crusted Tilapian jest bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Na 4,68 zł / porcja, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 53g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 466 kalorii. Ten przepis służy 1. Jeśli masz pieprz, płatki kokosowe, czosnek w proszku, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 23 osoby uznały ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Slenderized Pieczone Kokosowe Crusted Tilapia, Tilapia Z Migdałami Kokosowymi, oraz Tilapia Kokosowo-Migdałowa.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni. Wyłóż patelnię do pieczenia folią (dla łatwego czyszczenia) i ustaw stojak z drutu na górze. Spryskaj stojak nieprzywierającym sprayem. (Uwaga: Stojak Awire pozwala na chrupiące po obu stronach ryby bez konieczności odwracania ryby w połowie gotowania. Jeśli nie masz stojaka do chłodzenia drutu, po prostu umieść rybę na blasze do pieczenia i delikatnie odwróć w połowie gotowania.)
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Tilapię można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Maysaran Arsheen Pinot Gris. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.