Chrupiące Pieczone Filety Rybne

Chrupiące Pieczone Filety Rybne
Need a bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i danie główne pescatarian? Chrupiące pieczone filety rybne mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Na 3,28 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 240 kalorii. Jeśli masz pieprz, przyprawy, filet gardłosza pomarańczowego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chrupiące Pieczone Filety Rybne, Cooking Light ' s Easy & Crispy pieczone filety rybne, oraz Chrupiące Filety Rybne.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym winem, którego możesz spróbować jest Thrive Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn