Chrupiące okłady z sałaty jagnięcej to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 209 kalorii, 12g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka Hummusu pieprzowego, zmielonego cynamonu, rozdartych liści mięty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałata Kofta z wołowiną i jagnięciną, Okłady z sałaty z kurczaka jak P. F. Changs – okłady z sałaty są pyszne i wyjątkową przystawką, którą lubi wiele osób, oraz Okłady z sałaty jagnięcej z sosem Hummusowym z czerwonej papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać dużą patelnię na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodaj cebulę i dalej 5 składników (przez jagnięcinę) na patelnię; smażyć 5 minut lub aż jagnięcina zostanie wykonana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Jagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
W średniej misce połącz natkę pietruszki, pomidora i ogórka. Wymieszać z jagnięciną.
Umieścić około 1/4 szklanki mieszanki jagnięcej w każdym liściu sałaty. Do każdego zawijania należy dodać 1 łyżkę mieszanki Hummusu. Miętę i orzeszki piniowe podzielić równomiernie między okłady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść Sałaty
Orzeszki Sosnowe
3 Szklanki Posiekanego Provolone Lub Mozzarelli Lub Kombinacji 2