Chrupiące Grzanki Polenta
Chrupiące grzanki Polenta to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przepis z 4 porcjami. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 476 kalorii, 15g białka, oraz 5G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać escarole i zupa fasolowa, parmezan, polenta o Smaku ziołowym, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 47%. Spróbuj Warzywa z grzankami Polenta, Sałatka Cezar z grzankami Polenta, oraz Brokułowy Rabe z grzankami Polenta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery do wysokiej.
Pokroić polentę w plasterki 1/2 cala.
Umieścić plastry na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania. Broil 4 minut lub do lekko rumiane. Obrócić plastry polenty; posypać 1 łyżką parmezanu. Broil 3 minut lub do lekko rumiane. Lekko ostudzić i każdy plasterek pokroić na 4 kliny.