Chrupiące Grzanki Polenta

Chrupiące Grzanki Polenta
Chrupiące grzanki Polenta to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przepis z 4 porcjami. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 476 kalorii, 15g białka, oraz 5G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać escarole i zupa fasolowa, parmezan, polenta o Smaku ziołowym, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 47%. Spróbuj Warzywa z grzankami Polenta, Sałatka Cezar z grzankami Polenta, oraz Brokułowy Rabe z grzankami Polenta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
2
Pokroić polentę w plasterki 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
PolentaPolenta
3
Umieścić plastry na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania. Broil 4 minut lub do lekko rumiane. Obrócić plastry polenty; posypać 1 łyżką parmezanu. Broil 3 minut lub do lekko rumiane. Lekko ostudzić i każdy plasterek pokroić na 4 kliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
PolentaPolenta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn